Geld verdienen met Blackjack

geld verdienen met blackjackGeld verdienen met Blackjack is natuurlijk een droom. Veel spelers hopen al op een paar euro winst als ze een gokje wagen. Maar er bestaan spelers die echt hun geld verdienen met het spelletje. Ze zijn in een paar jaar tijd uitgegroeid tot professionele spelers die graag een gokje wagen. Dit doen ze door met bepaalde strategieën te spelen en een uitstekend budgetbeheer toe te passen. Als je ervan droomt om ook een professionele speler te worden, dan hebben wij een paar tips en uitleg voor je om te gebruiken. Handig als je zelfs nog nooit gewonnen hebt met het spelletje of als je echt graag geld wilt winnen.

Speel met budgetbeheer

budgetbeheerBudgetbeheer is absoluut de gouden schakel voor spelers die geld willen winnen. Veel spelers spelen te lang door of zetten teveel geld per ronde in. Het gevolg is dat ze daardoor echt alles kwijtraken. Ze laten zich meeslepen door het spelletje. Professionele spelers pakken het heel anders aan en laten zich niet meer meeslepen door emoties. Ze doen er juist alles aan om het spel zo goed mogelijk te laten verlopen en goed na te denken over elke zet die ze doen. Dit doen ze met budgetbeheer. Het advies is bijvoorbeeld om nooit meer dan 5% van je totale budget per ronde uit te geven. Stel je hebt € 100 euro, dan mag je maximaal € 5 per ronde uitgeven. Het is zelfs slimmer om met € 1 te beginnen en door te spelen tot € 5. Zo voorkom je dat je meteen teveel geld uitgeeft.

Speel met een doel

Ga je niet spelen tot je zelf denkt dat je genoeg geld gewonnen hebt. Stel voor het spelen een doel vast waar je naar toe gaat spelen. Dit is het bedrag dat je wil gaan winnen. Stop ook direct als je een doel gehaald hebt. Het is namelijk bekend dat spelers teveel geld verliezen puur omdat ze te lang doorspelen. Ze laten zich teveel meeslepen met het spelletje. Zorg er dus voor dat je een doel stelt. Dit mag tussen de 10% en 20% van je totale budget zijn. Dit is een haalbaar percentage met Blackjack. Spelers die verder gokken verliezen bijna altijd hun geld. De meeste spelers worden een soort hebberig als ze beginnen te winnen. Ze spelen daardoor te ver door met alle gevolgen van dien. Uiteindelijk verliezen ze hierdoor hun speelgeld en raken ze alles kwijt. Professionele spelers houden hun ogen gericht op hun doel en werken hier met een strategie naar toe.

Inzet strategie toepassen bij Blackjack

fishesHet is vooral belangrijk om een inzet strategie toe te passen. Deze moet natuurlijk wel passen bij het bedrag dat je maximaal per ronde gaat uitgeven. Je wilt tenslotte wel maar maximaal 5% van je totale budget per ronde gaan uitgeven. Gelukkig zijn er verschillende inzet strategieën die je kan toepassen. Martingale is bijvoorbeeld een optie, maar het is slim om hierbij laag te beginnen. Bijvoorbeeld eerst 0,5% in plaats van meteen 5%. Je moet de verdubbeling tenslotte financieel kunnen opvangen. Kies daarom altijd voor een systeem die goed bij je past en bij het budget dat je per ronde wilt uitgeven.

Oefen eerst eens een strategie

Wil je geld winnen? Ga dan nooit blind aan de slag met het spelletje. Ga eerst eens oefenen met een strategie om erachter te komen of het wel werkt. Je verspilt zo geen geld terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig was. Je kan gewoon beginnen met spelen en kijken wat werkt. Oefen ook eens met een winstdoel om te kijken hoe dit gaat. Je krijgt zo een idee hoe het werkt om met een deel voor logen te spelen. Je kan zo gaan oefenen en uiteindelijk voor een leuk bedrag spelen.

Probeer een Blackjack schema te gebruiken

Financieel heb je alles perfect geregeld, maar je zit telkens mis met de kaarten. Het lukt je maar niet om beter te spelen dan de croupier. Er is een kans dat je veel pech hebt of gewoon echt de verkeerder keuzes maakt. Speciaal voor deze spelers is er het Blackjack schema. In het schema kan je aflezen wanneer je het beste een kaart kan pakken en wanneer je het beste kan passen. Handig als je elke keer fout zit. Je hoeft ook niet meer na te denken welke kaarten je moet hebben. Je leest gewoon het tabel af en je combineert dit met een inzet strategie. Uiteindelijk zal het je zo lukken om geld te winnen.gratis oefenen

Speel direct met echt geld

Ben je er helemaal klaar voor om te winnen met Blackjack? Dan kan je direct vanuit de gratis modus een account voor echt geld aanmaken. Je kan hier meteen een gokje gaan wagen en een poging doen om een leuk geld bedrag bij elkaar te spelen. Binnen een paar klikken ben je er klaar voor om met echt geld te spelen.

€100 + 0 FS